Dakraam plaatsen in Zuid-Beijerland, Oud-Beijerland, Numansdorp en omstreken?

Wilt u een nieuw dakraam laten plaatsen of een oud dakraam vervangen in Zuid-Beijerland, Oud-Beijerland, Numansdorp en omstreken? De Klussenier John Both is uw klusbedrijf! Het plaatsen van een dakraam kan allerlei voordelen hebben voor uw huis. Dankzij de investering in een nieuw dakraam stijgt ook de waarde van uw huis. 

Meer licht in de woning

Een belangrijke reden om een dakraam te plaatsen is dat een dakraam zorgt voor meer licht op de woning. Meestal is de bovenste verdieping van het huis de donkerste, vooral als dit de zolder is. Vaak is het enige licht wat hier is kunstmatig, door middel van een lamp. Door het plaatsen van een dakraam kunt u deze ruimte automatisch van meer daglicht voorzien. Een dakraam wordt over het algemeen geplaatst op een schuin dak. Daardoor zorgt het dakraam voor drie keer zoveel lichtinval als een normaal raam.

De ruimte oogt groter

Naast dat een nieuw dakraam extra lichtinval met zich mee brengt, waardoor de gehele ruime beter zichtbaar is, zorgt het dakraam er ook voor dat de ruimte direct een stuk groter oogt. Dit zorgt ervoor dat de zolder meer als 'leefruimte' ervaren kan worden

Ventilatie

Een goede ventilatie van het huis is essentieel voor het creëren van een goed binnenklimaat in uw huis. Een dakraam kan bijdrage leveren hieraan. De nieuwste generatie dakramen doen dit steeds meer automatisch voor u. Zo wordt uw huis voorzien van een continuye stroom van frisse lucht. 

Een plat dak en meer licht binnen?

Bij een plat dak is het ook mogelijk om binnen meer daglicht te krijgen. U kunt kiezen voor een lichtkoepel of een platdakraam. In de beide gevallen kan De Klussenier John Both u adviseren.

De samenwerking tussen De Klussenier en VELUX

De Klussenier John Both en zijn collega Klusseniers staat voor kwaliteit! En daarom werkt De Klussenier samen met VELUX. 
Klusseniers hebben de mogelijkheid om hier een professionele training te volgen. Na het volgen van deze training mogen zij zichzelf ‘Erkend VELUX installateur’ noemen. Voor u nóg meer garantie voor kwaliteit! Bekijk hier of De Klussenier John Both ook een Erkend VELUX installateur is. 

Niet alleen kan De Klussenier John Both het dakraam voor u monteren, ook kan hij u waar nodig adviseren over bijvoorbeeld het type dakraam. Het zal u verbazen hoeveel mogelijkheden er zijn.

Een nieuw dakraam? Snel geregeld!

De Klussenier John Both kan een dakraam vrijwel altijd binnen één dag plaatsen. Uiteraard moet het weer dan wel een beetje meewerken, voordat uw huis blank komt te staan.

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u een nieuw dakraam laten installeren door De Klussenier John Both? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

De Klussenier John Both, uw veelzijdige vakman

De Klussenier John Both
De Klussenier John Both

Vikingstraat 7
3284 BG Zuid-Beijerland

Dien uw offerte-aanvraag in   


06 5218 0800
johnboth@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 60915439

 
Loading...